De Coolste Baan van Nederland.

Het begon allemaal zo’n tien jaar geleden met een droom. De droom om ooit een WK Allround schaatsen te organiseren in het Olympisch Stadion van Amsterdam en om vernieuwing in de schaatssport te brengen. In 2014 organiseerden wij ‘De Coolste Baan van Nederland’. Met 108.000 recreatieve schaatsers en 45.000 bezoekers tijdens de KPN NK Allround & Sprint was het een groot succes en lieten we de harten van schaatsminnend Nederland sneller kloppen.
©Richard van Egmond
De Coolste Baan van Nederland/

Bekijk hier een grotere versie van de foto: https://goo.gl/k2yFHy

Van 18 januari tot en met 28 februari 2018 ligt ‘De Coolste Baan van Nederland’ in het Olympisch Stadion en kan er weer geschaatst worden. De Coolste Baan van Nederland is een schaatsbaan voor iedereen, waar de historie van het schaatsen wordt geplaatst in de tijd van nu. Een schaatsbaan waar sport & entertainment en breedtesport & topsport op een unieke wijze samen komen. Waar we de bezoekers meenemen in de rijke schaatsgeschiedenis in een unieke setting die de schaatsliefhebber kippenvel bezorgt. Van recreatief schaatsen tot schoolschaatsen, van schaatsles tot curlingclinics, verschillende (zakelijke) events en diverse thema-avonden, voor families, voor studenten of bedrijfsuitjes. Kortom: een ijsbaan voor iedereen.

De Coolste Baan van Nederland wordt extra bijzonder met de ISU WK Allround 2018 als spectaculair slotstuk. In 2018 is het 125 jaar geleden dat Jaap Eden zich in Amsterdam liet huldigen als de officiële eerste wereldkampioen allround schaatsen. Na 125 jaar keert de ISU WK Allround terug naar Amsterdam en brengen wij graag een eerbetoon aan alle wereldkampioenen die in de voetsporen van Jaap Eden zijn getreden.

bron: https://www.decoolstebaanvannederland.nl/

2 gedachtes over “De Coolste Baan van Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.