Arriva Facebook fotowedstrijd Lelystad bepaal het beeld (06-07-2012).

(06-07-2012) Vandaag, zijn de vijf winnende foto’s van de Facebook fotoactie ‘Lelystad bepaal het beeld!’ door Wethouder Ruud Luchtenveld van gemeente Lelystad bekend gemaakt. De vijf unieke beelden worden gedrukt op de achterzijde van de vijftien gloednieuwe Arriva-bussen die medio september gaan rijden in Lelystad.

In totaal zijn er 125 foto’s ingezonden. De afgelopen weken kon iedereen op Facebook.nl/Lelystad stemmen op zijn of haar favoriete foto. De tien foto’s met de meeste stemmen (‘vind ik leuk / likes’) gingen door naar de volgende ronde. Wethouder Ruud Luchtenveld, fotograaf Wierd Massink, Lysette van Kampen van City Marketing Lelystad en Mark Garmann van Arriva beoordeelden de tien foto’s met de meeste stemmen. Uit deze foto’s selecteerden zij vijf winnaars.

Vanmiddag zijn door Wethouder Ruud Luchtenveld de vijf prijswinnaars bekend gemaakt: Fotografen Richard van Egmond (drie foto’s) en Rick van Gerven (twee foto’s). Beide hadden Lelystad op indrukwekkende wijze op beeld vastgelegd. Naast de vijf gekozen foto’s door de jury wordt ook de foto van Jeanny Klein Haneveld op de bus geplaatst. Deze foto was de favoriet onder de stemmers op Facebook. De prijswinnaars zijn ontzettend verheugd dat hun beeld van Lelystad op de stadsbus komt.

Publicaties:
Arriva website: http://bit.ly/M9puHv
Flevopost: http://bit.ly/M9psPE
Facebookpagina Lelystad: http://on.fb.me/M9psiK

Hierbij mijn 3 winnende foto’s:

4326566513_65580ab577_o
5247186798_60904d1196_o4133683431_7c140d90c2_o

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.