Fotografie Nederland nu ook op Twitter en Facebook! (16-04-2012).

Mogelijk weet niet iedereen het nog, maar een tijdje geleden ben ik gestart met de Flickr groep
Fotografie Nederland“, om zo een groep aan te maken waar alle mooie foto’s ingeplaatst konden worden die in Nederland gemaakt zijn en zo iedereen daarvan te laten genieten. Op dit moment hebben wij 1554 leden in de groep, en zijn er in de afgelopen tijd 85.075 foto’s geupload, waar dagelijks velen foto’s bijkomen.

Aangezien er de laatste jaren veel social media is bijgekomen hebben wij vrij snel besloten om een “Twitteraccount” te koppelen aan deze groep, zodat nog meer mensen konden genieten van de foto’s die niet op Flickr zitten en om zo de groep groter te maken op het social media front. Op Twitter hebben wij op dit moment 1925 followers, waar dagelijks meerdere followers bijkomen.

Eigenlijk ontbrak er nog 1 groot social medium en dat was een eigen plek op “Facebook, die afgelopen weekend online gezet is. Ook hier worden de foto’s die plaatst worden in de Flickr groep geplaatst, zodat de meest gebruikte social media ook kan genieten van de vele beelden.

Uiteraard ben ik erg blij met alle bezoekers, followers, uploads, foto’s, maar we willen natuurlijk een nog grotere groep, dus wil ik je vragen dit te delen, zodat de groepen zowel op Flickr, Twitter en Facebook, nog groter worden!

Misschien dat jullie ook goede ideeën hebben of een andere invulling kunnen brengen in de verschillende groepen, laat mij dat dan graag weten, want hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Hierbij de url’s van de verschillende pagina’s en voeg jezelf toe:
Flickr: http://bit.ly/deSmde
Twitter: http://bit.ly/HFOdvn 
Facebook: http://on.fb.me/ImFYTF

Facebook Fotografie Nederland (16-04-2012).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.