Edsilia Rombley Zingt Verder in Agora Lelystad (08-04-2011).

(08-04-2011) Een betere titel voor een avondvullende show van Edsilia Rombley is niet denkbaar. Zingen is wat ze kan en wat ze wil. Net als haar voorgaande theatershows is ook deze vierde theatershow weer een prachtige reis door de muziekwereld die deze zangeres luistert en bezighoudt.

Edsilia Rombley is een van de meest getalenteerde zangeressen die ons land rijk is. Met de theatertournee ‘Edsilia zingt verder’ maakte Edsilia haar livereputatie volledig waar. Keer op keer verbaast deze zangeres het publiek met haar krachtige en ontroerende stem. Begeleid door haar live band, zingt Edsilia onder andere prachtige up-tempo’s, pop en soulnummers van grote bekendheden uit verschillende muzikale tijdperken. Ook een bijzondere selectie van nieuwe Nederlandstalige nummers komt tijdens haar show voorbij.

Als Edsilia zingt, gaat het om meer dan de liedjes. Ook in deze theatershow koos de zangeres voor songs rondom een thema. In de show Edsilia zingt verder gaat over onze oerkracht, over ons talent om tegenslagen te overwinnen, om altijd maar te blijven groeien. Zo gaat ze op zoek naar nieuwe uitdagingen, staat open voor ontwikkelingen, voor de liefde en voor het leven. Natuurlijk speelt Edsilia’s pasgeboren dochter daar een belangrijke rol in.

Met haar geweldige gevoel voor humor maakt zij haar publiek optreden na optreden aan het lachen. Hiermee levert Edsilia een meer dan gevarieerde show waar iedereen van kan genieten en met een voldaan gevoel het theater verlaat.

Foto’s: Richard van Egmond (http://www.rvefotografie.nl/)

Edsilia Rombley Agora Lelystad (08-04-2011).

Edsilia Rombley Agora Lelystad (08-04-2011).

Edsilia Rombley Agora Lelystad (08-04-2011).

Edsilia Rombley Agora Lelystad (08-04-2011).

Edsilia Rombley Agora Lelystad (08-04-2011).

Edsilia Rombley Agora Lelystad (08-04-2011).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.